סדנת כנאפה
בואו לחוות פעילות מדהימה ולגלות את סוד הקינוח הכי טעים שיש.
היישר מהמטבח הבלקני, דרך טורכיה והשווקים התוססים , מתכון שהגיע לפני מאות בשנים.
הסבר מאיפה הגיעה הכנאפה, איך מייצרים שערות קדאיף וטיפים טובים איך אפשר להכין גם בבית, למשפחה, כנאפה טעימה ומשובחת. המשתתפים לבושים סינרי שף וכובעים, מכינים כנאפה במחבת אישית חמה וטעימה.
משם עוברים לעמדת התוספות והפינוקים - יש את מי הסוכר והפיסטוק הקלאסי וגם שדרגנו במייפל, שוקולד , ריבת חלב ושבבי קוקוס קלוי ... לצד הכנאפה שתיה חמה וקלה, פשוט מושלם.
מגיעים לשטח עמדה מדוגמת עם כל הכלים הדרושים , גזיות והפרודוקטים להכנת כנאפה משובחת בשטח.
כשר, ניתן להפעיל עד 100 איש במקביל בעמדה / בקבוצות גדולות ניתן לבצע את הפעילות בסבבים.
משך הפעילות כ 40 דקות.
מרכיבים איכותיים וכשרים:
שערות קדאיף מנצרת אלו חוטי הבלילה הדקיקים ניגרים ונאספים ביד מיומנת ונגללים לאלומות של שערות קדאיף, צרור מפותל ומקסים.
גבינת הברינזה בעלת המרקם המיוחד נמסה בחום ומתמזגת באופן מושלם עם מתיקות מי הסוכר.
את הפיסטוקים הירוקים אנו טוחנים בעצמנו לקראת כל סדנה, כך הקבוצה מקבלת תוספת שהיא טרייה בצבע ירוק עז המוסיף טעם וצבע לכנאפה הזהוב, המושלם.